Vicevært

Vi benytter firmaet HP Ejendomsservice, hvor vores vicevært hedder Finn.

Du kan kontakte  viceværten alle hverdage mellem kl. 8.00 og kl. 15.00 på telefon 46 43 10 10 eller via e-mail på hp@hp-ejendomsservice.dk.

For lejere
Er du lejer, skal du kontakte viceværterne hver gang, du har problemer med vand, varme eller lignende forhold. Du er som lejer forpligtet til at informere viceværten i disse situationer, så de er opmærksomme på eventuelle problemer.

For andelshavere
Er du andelshaver, er du velkommen til at kontakte viceværterne, hvis du oplever problemer i din lejlighed. De vil forsøge at hjælpe i bedst muligt omfang. Kan viceværterne ikke selv løse problmet, er de behjælpelige med at finde de rette håndværkere til at udbedre skaderne.

       

Gårdmand

Gårdlauget Nabolyst har ansat en gårdmand, der sørger for at holde vores gård pæn og ordentlig.

Kontakt

Har du spørgsmål om cykelparkering, affald, legeplads, fællesarealer, beskæring mv. kan du kontakte gårdlauget.

Læg en seddel i gårdlaugets postkasse ved udgangen Sylviavej 18 eller send en e-mail til gårdlauget på gaardlauget.nabolyst@gmail.com. 

 

Faldstammer og badeværelsesrenovering

Gamle faldstammer- og brugsvandrør udskiftes på foreningens regning, når en andelshaver skal have renoveret sit badeværelsesgulv. Udskiftningen foretages igennem gulv- og etageadskillelse på det badeværelse, der renoveres.

Det er derfor vigtigt, at du kontakter bestyrelsen, hvis du planlægger en renovering af dit badeværelse.