AB Sylviavej 8-18

AB. Sylviavej blev dannet i 2006, hvor beboerne blev enige om at købe ejendommen og omdanne den til en andelsforening. Idéen var at give beboerne en oplevelse af at eje boligerne i fællesskab.

Foreningen lægger vægt på en bred beboerskare og godt fælles- og naboskab.

Ejendommen
Foreningen består af seks opgange, der ligger i en klassisk rødstensbygning fra starten af 1930'erne. Der er 56 lejligheder, hvoraf de fleste er yderst velindrettede to-værelses lejligheder. Der er nye vinduer i hele bygningen.

Venteliste
Vi har ingen venteliste!

For beboere

Er du beboer i AB Sylviavej kan du finde referater fra generalforsamlinger mv. på beboersiden. Her har du også har mulighed for at komme i kontakte med dine naboer via vores opslagstavle eller tilmelde dig AB Sylviavejs nyhedsbrev.

Gårdlauget Nabolyst

AB Sylviavej deler en dejlig, stor gård med de omkringliggende ejer- og andelsforeninger. Sammen har vi oprettet gårdlauget Nabolyst, hvor AB Sylviavej også er repræsenteret. 

Gårdlauget tager sig af spørgsmål, der vedrører vores fælles brug af området som fx beskæring af træer, skralderum, ordensregler mv., så gården ser pæn og ordentlig ud.

Kontakt
Har du spørgsmål, kommentarer eller idéer til gården er du velkommen til at kontakte gårdlauget.

Du kan enten lægge et brev i gårdlaugets postkassen ved indgangen til gården fra Sylviavej nr. 18 eller skrive en e-mail til gaardlauget.nabolyst@gmail.com

Valby

Valby er en levende bydel i Københavns Kommune med knap 48.000 indbyggere. Nærmeste naboer er Vesterbro/Kongens Enghave, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse.

Omårdet er kendt for Valby Bakke med Københavns Zoologiske Have og Søndermarken, men også en stor del af Carlsberg og Nordisk Films studier er placeret i bydelen. Filmproduktioner som Olsen-banden, Matador og Midt om natten har deres udspring i Valby.

Kultur og byliv
Valby sprudler af kultur og byliv med det moderne indskøbscenter Spinderiet, det centrale torv Tingstedet samt teater- og idrætshuset Prøvehallen som omdrejningspunkt.

På markedsdage finder du økologiske grøntsager på torvet,  hør Alberte slå tonen an en lørdag formiddag i Spinderiet eller kig ind i Prøvehallen, når Benjamin Koppel spiller op til Valby Summer Jazz.

Valby byder desuden på den helt ny nyåbnede Valby Kino og et livligt cafemiljø på Valby Langgade.

Transport
Det er let at komme til og fra Valby, uanset om du kører i bil, tager offentlig transport eller cykler. Fra Valby Station kører fjern- og S-tog samt en række buslinjer. Bydelen ligger desuden ideelt i forhold til de store indfaldsveje fra syd- og vestmotorvejene. Er du på cykel, er det blot 15 minutter til Rådhuspladsen.

  

Vis stort kort
Vis stort kort

AB Sylviavejs repræsentant i Gårdlauget Nabolyst hedder Freja Bruun.